In 30 minuten de administratieve last van je payroll bedrijf verminderen
March 21, 2022

In 30 minuten de administratieve last van je payroll bedrijf verminderen

Vrijwel elk goedlopend bedrijf is er bekend mee: hoe succesvoller de onderneming, des te hoger wordt de administratieve last.

Groeiende administratieve last

Vrijwel elk goedlopend bedrijf is er bekend mee: hoe succesvoller de onderneming, des te hoger wordt de administratieve last. Er moeten steeds meer handelingen worden uitgevoerd en overzicht houden wordt moeilijker. De werkdruk groeit en een foutje is sneller gemaakt. Tegenwoordig worden er door bedrijven veelvuldig robots ingezet om deze last te verminderen. Omdat ontwikkelen van dergelijke robots veel geld kost, was dit hulpmiddel tot voor kort slechts weggelegd voor het grootbedrijf. Nu is er Crony, de eerste aanbieder van cloud robots voor het midden- en kleinbedrijf.

Cloud robots

Crony biedt een online service aan die het mogelijk maakt om werkprocessen te automatiseren. Deze service bestaat uit het inzetten van zogeheten ‘cloud robots’. Een cloud robot kan bepaalde handelingen foutloos uitvoeren, ook wanneer de instructie zeer complex is. Op deze manier kan de robot terugkerende handelingen overnemen van de medewerker, waardoor deze meer tijd heeft voor de taken die er voor hem toe doen. Dit bespaart tijd en kosten voor het bedrijf en verlaagt de werkdruk van de medewerker.

Administratieve last verminderen

Veel werkprocessen lenen zich voor robotisering. Een groot aantal tijdrovende handelingen wordt keer op keer herhaald zonder dat het de werknemer motiveert, noch uitdaagt. Men is vaak geneigd te denken dat dit proces simpelweg bij de functie hoort, maar dat betekent niet dat het niet anders kan. Zo zijn er bijvoorbeeld veel salarisprofessionals die handmatig hun ontvangen werkbriefjes inkloppen, omdat deze vaak in verschillende opmaak en bestandsformaten binnenkomen. Enkelen van hen gebruiken hiervoor een importtool, maar moeten lastige (Excel)bestanden alsnog handmatig overnemen. Een robot van Crony kan deze bestanden importeren en uitlezen zodra ze binnenkomen. De ingevulde gegevens worden automatisch gecontroleerd en ingeklopt. Ook het factureren van de klant kan de robot voor zijn rekening nemen. Een automatische samenwerking tussen het klantenbestand en het facturatiesysteem zorgt voor het correct opstellen en op tijd versturen van facturen en het controleren en innen van uitstaande vorderingen. Daarnaast is een cloud robot in staat alle relevante financiële informatie in verschillende systemen automatisch bij te werken wanneer er iets wijzigt in bijvoorbeeld salarisbedragen, premies of vergoedingen. Voor de payroller betekent dit een grote tijdswinst en geen fouten meer.

Gratis robot consult

Voor veel mensen blijft het lastig om in te schatten wat een cloud robot voor hen kan betekenen. Ondernemingen nemen dan ook vaak ten onrechte aan dat er bij hen geen processen voorkomen die geschikt zijn voor robotisering. Crony biedt de mogelijk om door middel van een kosteloos consult van dertig minuten met de klant te bepalen welke specifieke processen bij hen gerobotiseerd kunnen worden en hoeveel tijd en kosten de betreffende onderneming daardoor gegarandeerd zal besparen. Hierbij geldt dat wanneer de beloofde besparing uitblijft, de klant niets zal betalen.

Laatste artikelen

No items found.

Calculeer welke potentie er in jouw processen schuilt

Plan een demo